Szkolenie obejmuje jeden z 4 modułów po 6 godz. lekcyjnych - mięso wołowe, baranie, drobiowe lub wieprzowe (ramowe programy szkoleń zamieszczamy poniżej w załącznikach). Jeden uczestnik może wziąć udział więcej niż w 1 module szkoleniowym. Liczba uczestników szkolenia w jednej grupie nie może przekroczyć 40 osób. „AGROEXPERT" Ośrodek Badań i Doradztwa dla Rolnictwa na zgłoszenia oczekuje do końca sierpnia br. Kwalifikacja nastąpi według kolejności zgłoszeń. Szkolenia są bezpłatne i prowadzone przez wysokiej klasy specjalistów. Rolnicy uczestniczący w szkoleniu otrzymają stosowne zaświadczenie o ukończeniu szkolenia.
Więcej informacji uzyskają Państwo pod numerem telefonu: (22) 843-75-32 oraz na stronie internetowej: www.agroexpert.pl.
Projekt
szkoleniowy realizowany jest w
konsorcjum z:
- Instytutem Genetyki i Hodowli Zwierząt
Polskiej Akademii Nauk w Jastrzębcu,
- Polskim Związkiem Hodowców i Producentów
Trzody Chlewnej „POLSUS",
- Związkiem
„Polskie Mięso",
- Krajową Radą
Drobiarstwa - Izba Gospodarcza,
- Polskim
Zrzeszeniem Producentów Bydła Mięsnego,
- Polskim Związkiem Hodowców i Producentów
Bydła Mięsnego.